Laadukas ja nopea palvelu, Metallisorvaamo M.Hakala

Laadukas ja nopea palvelu

Olemme osa asiakkaan toimitusketjua. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, asiakkaan tarpeiden tunnistamiseen, tinkimättömään ammattitaitoon ja jatkuvaan kehittymiseen.

Valmistamme laitteiden ja koneiden koneistuskomponentit sopimuksen mukaisesti, uusimman tekniikan avulla ja vastuullisesti. Olemme metallialan koneistustöiden ammattilainen ja luotettava yhteistyökumppani. Varmistamme, että asiakkaamme saavat tarvitsemansa tuotteet ja komponentit silloin, kun niitä tarvitsevat – korkealaatuisina, täsmällisesti ja ajallaan.

Metallisorvaamo M.Hakala - Sorvit

Koneistusta vahvalla ammattitaidolla

Monipuolinen ja nykyaikainen konekantamme yhdessä koulutetun henkilöstön kanssa takaa alan nykyaikaisimmat palvelut asiakkaillemme.

Kokemusta on karttunut yhtiön perustamisesta, vuodesta 1974, asti.

Metallisorvaamo M.Hakala - materiaalit

Materiaalit omasta varastosta

Laaja materiaalivarastomme mahdollistaa nopeat ja täsmälliset toimitukset.

Varastoimme tuotantomme käyttöön laajan valikoiman ruostumattomia- ja haponkestäviä teräksiä sekä useita erikoisseoksia. Materiaalivarastostamme löytyy myös mustaa terästä, alumiinia, pronssia sekä muovia.

Metallisorvaamo M.Hakala - tukipalvelut

Muut palvelut

Palvelutarjontaamme kuuluvat pinta- ja lämpökäsittelyt, hapotus, valosten korjaushitsaus, tarkastukset ja  komponenttien kuljetus.

Teemme asiakkaillemme osakokoonpanoja koneistamistamme- sekä asiakkaan toimittamista tuotekomponenteista.

Tarjoamme kokonaispalvelua. Kaikki omat ja alihankintapalvelumme tähtäävät asiakkaidemme toimitusketjun toimitusvarmuuden takaamiseen.

Metallisorvaamo M.Hakala - varastointisopimukset

Varastointisopimukset varmistavat nopeat toimitusajat

Varastointisopimusasiakkaillemme valmistamme sopimuksen mukaisia tuotteita varastoomme.  Näin varmistamme asiakkaillemme kriittisten tuotteiden sekä komponenttien saannin sovittujen ehtojen mukaisesti ja voimme taata suurienkin erien nopean saatavuuden asiakkaalle.