Rekrytointi

Siirry sivun osioon

Metalliala on perinteisesti ollut käsityötä. Se mielletään usein meluisaksi ja likaiseksi työksi, jossa kipinät sinkoilevat. Meillä se ei sitä kuitenkaan ole. Miltä kuulostaisi työskennellä ilmastoidussa konepajassa ja käyttää kosketusnäytöllä varustettua 5-akselista CNC-konetta? Tai pyörittää tietokoneella 3D mallia CAM ohjelmistolla, tai toimia asiakkaiden kanssa maailmalle menevien projektien parissa?

Meillä on käytössä modernit koneet, laitteet ja ohjelmistot. Työympäristöömme ja työvälineisiin on panostettu, paikat pidetään siisteinä ja palkkaus on kilpailukykyinen. Meillä on yli 40 hengen energinen ja tiivis tiimi. Vaihtuvuus on pientä ja useimmilla meistä on jo 10–30 vuoden historia yrityksessämme.

Oletko sinä se, joka ei mene siitä mistä aita on matalin? Oletko valmis haastamaan itseäsi ja oppimaan koko ajan uutta, uusimman tekniikan parissa? Sinulla on työelämän periaatteet hallussa, osaat huomioida muut ja ymmärrät että jokaisen työpanos on yhtä tärkeä. Voit olla työuran alkumetreillä oleva alasta kiinnostunut tai kokenut ammattilainen vailla uusia haasteita. Meiltä saat systemaattisen perehdytyksen tehtävään ja mahdollisuuden uralla etenemiseen.

Yrityksessämme avautuu normaalisti vuosittain muutamia työpaikkoja eri tehtäviin. Voit jättää avoimen työhakemuksen oheisella lomakkeella. Kerro meille yhteystietosi, osaamisesi ja aikaisempi työkokemuksesi. Kerro myös itsestäsi ja siitä, millaisen työntekijän saisimme sinusta sekä tavoitteistasi työelämässä. Tai tule vaikka käymään. Olemme kiinnostuneita uusista tekijöistä ja otamme yhteyttä, kun sopivia työtehtäviä avautuu.

Avoin hakemus

Jätä avoin työhakemus täyttämällä oheinen lomake. Jätä joko CV tai kirjoita lyhyesti koulutuksestasi ja työkokemuksestasi.